Oprichting
WZV Waterproof is opgericht in 1999 en sindsdien is er geschiedenis geschreven. We begonnen met een damesteam, hebben in ... uitgebreid met een herenteam en tussendoor enkele seizoenen met een jeugdteam gespeeld. Tegenwoordig speelt Waterproof met een damesteam en een herenteam.

Jeugd
De jeugd heeft de toekomst en daar wordt bij Waterproof veel aandacht aan besteed en energie in gestoken. De jeugd traint onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde trainers. Afhankelijk van je leeftijd en niveau kun je deelnemen aan de competitie of aan minipolo toernooitjes (de pupillen).

Trainen
Trainen kan zonder competitieverplichting, maar je zult merken dat het doel van waterpolo het spelletje is. Voor volwassenen bestaat de mogelijkheid om recreatief mee te trainen en zodoende het waterpolospel onder de knie te krijgen.

Studenten
Waterproof werkt nauw samen met de Universiteit Maastricht om studenten de kans te geven hun favoriete sport ook gedurende hun studie te blijven uitoefenen. Dit kan zowel in recreatief, als in wedstrijdverband.

Vrijwilligers
Geen enkele vereniging kan bestaan zonder vrijwilligers, ook Waterproof niet. Elk lid draagt wel op de een of andere manier een vrijwillig steentje bij. Denk aan taken als scheidsrechteren of jureren van wedstrijden, een thuistoernooi organiseren of elders begeleiden, een training verzorgen, een rooster voor het jureren of vervoer en onkosten naar wedstrijden samenstellen en bijhouden, sponsorwerving, feesten organiseren, de website bijhouden of deel uitmaken van het bestuur.