Oprichting
WZV Waterproof is opgericht in 1999 en sindsdien is er geschiedenis geschreven. Waterproof is gestart met een damesteam, in 2000 is daar een herenteam aan toegevoegd. Ook een gemengd jeugdteam heeft enkele seizoenen competitie gespeeld. Anno 2017 speelt Waterproof met een damesteam, herenteam en een jeugdteam.

Jeugd
De jeugd heeft de toekomst en daar wordt bij Waterproof veel aandacht aan besteed en energie in gestoken. Jeugdleden trainen onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde trainers. Afhankelijk van leeftijd en niveau kan worden deelgenomen aan de competitie of aan minipolo toernooitjes (de pupillen).

Trainen
Trainen kan bij Waterproof zonder competitieverplichting, maar je zult merken dat het doel van waterpolo het spel is. Voor volwassenen bestaat de mogelijkheid om recreatief mee te trainen en zodoende het waterpolospel onder de knie te krijgen.

Vrijwilligers
Geen enkele vereniging kan bestaan zonder vrijwilligers, ook Waterproof niet. Elk lid draagt wel op de een of andere manier een vrijwillig steentje bij. Denk aan taken als scheidsrechteren of jureren van wedstrijden, een thuistoernooi organiseren of elders begeleiden, een training verzorgen, een rooster voor het jureren of vervoer en onkosten naar wedstrijden samenstellen en bijhouden, sponsorwerving, feesten organiseren, de website bijhouden of deel uitmaken van het bestuur.